DESPRE NOI

 

Great Research & Development s-a înființat la iniţiativa unor specialişti în Management, Marketing şi  Resurse Umane, ca urmare a cerinţei tot mai mari pentru oferirea unui pachet complex de consultanţă integrată.

Dispune de o bogată experienţă academică şi practică, oferind clienților o activitate profesională la standarde de eficienţă maximă.

Asigură asistenţă de specialitate în toate domeniile subscrise Marketingului.

Echipa noastră poate realiza studii la nivel naţional, urban şi rural, având 25 coordonatori zonali, ce acoperă toate regiunile geografice ale ţării.

Realizăm minim 30% controlul calităţii prin verificare telefonică, de teren și validare a datelor (100%).

Echipa de cercetare este formată din cercetători cu experienţă în domeniu, care sunt capabili să ofere soluţii  în funcţie de domeniul şi nevoile clienţilor.

MISIUNE

Misiunea Great Research & Development este de a livra clienților noștri informații conforme cu nevoile acestora, de o calitate și acuratețe la standarde de excelență.

VIZIUNE

Viziunea noastră este să devenim una dintre primele 5 companii de cercetare de piață ce oferă o bună practică, un model în ceea ce privește conduita în afaceri din acest domeniu în România.

VALORI

Promovăm și ne-am angajat să respectăm cu pasiune valorile:

ETICĂ
Aplicarea și respectarea anumitor principii morale și profesionale, bazate pe judecăți raționale ne face să reușim în activitățile întreprinse și să aducem valoare clienților.

ÎNCREDERE
Ne-am angajat să folosim informațiile cu care lucrăm, cu profesionalism și corectitudine aplicând cele mai înalte standarde de calitate, eficiență și confidențialitate, esențială domeniului în care activăm.

EXCELENȚĂ
Prin performanță, pasiune și determinarea de care dă dovadă echipa noastră, ne dorim să excelăm prin calitate și seriozitate.

ÎNVĂȚARE CONTINUĂ
Procesul nostru de inovare este în continuă dezvoltare și perfecționare, putând face față cu brio provocărilor profesionale și satisface şi chiar depăşi aşteptările clienţilor.

SUCCESUL CLIENȚILOR NOȘTRI
Ne canalizăm toate resursele pentru a înţelege cât mai bine nevoile clienţilor noștri și ne propunem să cultivăm spiritul de încredere reciprocă și dialogul constructiv.