ECHIPA NOASTRĂ

Dr. Psih. Doru DIMA

este Managing Partner al companiei Great Research & Development.

Doru Dima este Doctor în Psihologie Organizațională, antreprenor și manager de succes, cu o experiență de peste 18 de ani în domeniul Resurselor Umane.

Fondator și CEO al Dima Consulting Group și Profiles International România, ambele poziționate printre pricipalii jucători ai pieței de consultanță, a implementat și gestionat o serie de proiecte naționale și internaționale importante, printre care merită amintite:
Incubatorul de afaceri, un program ce contribuie la dezvoltarea sectorului IMM din România prin crearea unor noi locuri de muncă în zonele vizate,
Proiectul „VIA –Vocație, Interese, Autocunoaștere și dezvoltare, drumul către succesul profesional” – un proiect de orientare și dezvoltare profesională pentru elevi şi studenţi ce are un impact semnificativ în rândul tinerilor.
Competiția Global Management Challenge – o simulare de strategie şi management care are la bază o situaţie economică reală, în care un număr de companii virtuale, reprezentate de echipele participante concurează între ele într-un mediu de afaceri obişnuit. La ora actuală este singura competiție prezentă pe piața românească, ce cuprinde toate ariile decizionale ale unei companii.

Începând cu luna mai 2015 a devenit co-fondator al Great People Inside, o companie internațională ce dezvoltă evaluări online de resurse umane, personalizate și adaptate la specificul fiecărei organizații și job în parte, fiind un concept unic în industria HR. Evaluările sunt oferite prin intermediul unei noi tehnologii, o platforma de Talent Management Assessment Solutions, de tip cloud, configurabilă și 100% customizabilă.

Platforma Great People Inside -GR8PI a primit din partea EuroCloud România premiul pentru „Cel mai bun start-up de cloud” din anul 2016 pentru inovație în HR și a ocupat una dintre primele trei poziții din finala premiilor EuroCloud Europe.

În ultimul an, Great People Inside a evoluat de la un start-up local bazat pe Cloud, la o companie internațională cu sediul în Singapore și reprezentanțe în Europa, Emiratele Arabe Unite, Asia și America de Nord.

Autor al unor lucrări de referință în domeniul afacerilor precum și a numeroase articole apărute în reviste locale și naționale, Doru Dima a publicat şi a participat la elaborarea a numeroase cursuri, cărţi, lucrări ştiinţifice și de business.

În plus el este Președintele Colegiului Psihologilor din Brașov, Membru al Asociației Psihologilor din România, Președinte al filialei locale Brașov și reprezentant al Colegiului Psihologilor din România la Federația Asociațiilor Europene de Psihologie (EFPA).

Elisabeta OLTEANU

este Manager Cercetare Cantitativă, cu o experiență de 10 ani în analiză cantitativă şi project management în cercetări cantitative având 2 ani experienţă în field management (cercetare de piaţă cantitativă şi calitativă).

A coordonat şi realizat cercetări precum: brand tracking, ussage & attitudes, lifestyle şi segmentare, satisfacţie clienţi, studii de imagine şi poziţionare, studii de loialitate,  evaluare TVC, distribuţie numerică, teste de produs, reclamă şi concept, verificare distribuţie pliante, client misterios, observare la raft.

Principalele domenii de cercetare au fost: FMCG (băuturi alcoolice şi non alcoolice, produse lactate, produse de panificaţie, făină, paste, cafea, snacks-uri, dulciuri), bricolaj, telecomunicaţii, auto (autoturisme, comerciale uşoare, camioane), farmaceutice și servicii bancare.

Studiile ce stau la baza experienţei în acest domeniu au fost cele universitare, absolvite la Academia de Studii Economice Bucureşti, Facultatea de Comerţ, Specializare Marketing.

Irina CEORTAN

este Manager Cercetare Calitativă s-a implicat în realizarea studiilor de cercetare de piaţă adunând peste 10 ani de experienţă în cercetarea calitativă și cantitativă.

În cadrul companiei Great Research & Development a coordonat echipe pe mai multe proiecte de cercetare de piaţă, pe diverse teme.

Persoană deschisă, echilibrată, organizată, încearcă să inspire mereu încredere în oameni şi doreşte în permanenţă să lucreze la standarde ridicate privind profesionalismul.

A absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice de la Universitatea Transilvania din Brașov, și-a completat studiile cu programul de master având specializarea Sisteme de Marketing.

Anca FOALEŞ

este Manager Culegere Date la Great Research & Development, este licențiată în Economie, la Universitatea Transilvania Brașov.

Cu experiență de 7 ani în cercetarea de piață, a coordonat și a participat la multe proiecte în diverse domenii precum: studii de brand, studii de imagine și poziționare, satisfacție clienți în domenii cum ar fi: auto, FMCG, telecomunicații, studii politice  și evaluarea serviciilor publice.

În cadrul companiei, s-a implicat și în proiectul VIA – “Vocație, Interese, Autocunoaștere și dezvoltare, drumul către succesul profesional”, proiect de orientare și dezvoltare profesională în rândul elevilor și studenților. În cadrul acestui proiect a fost expert analist și studii de piață, participând la realizarea a trei studii care au fost materialul suport pentru implementarea activității proiectului.

Este o persoană ambițioasă și muncitoare care face față cu succes tuturor solicitărilor, lucrând eficient chiar și în condiții de stres. Lucrează foarte bine în echipă având capacitatea de organizare și analiză, perseverență și spirit de inițiativă.